Om Nicki

himmelJag är Nicole, född 1991 i Stockholm, där jag numera återigen bor efter några års vistelse i London. Jag jobbar just nu på kundtjänsten för ett större transportbolag, men min tanke är att jag ska börja plugga igen så fort som möjligt. Jag är allra mest intresserad av mode och inredning, så det blir troligtvis något inom dessa områden jag kommer att läsa. Att få jobba med någon typ av homestyling hade till exempel varit drömmen. Jag har ett öga för detaljer och har alltid tyckt om att pyssla där hemma.

När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar så kunde de ibland bli helt tokiga på mig. Jag kunde få för mig att jag skulle möblera om i vardagsrummet, flytta på mattor soffor, tavlor, you name it. Nu när jag flyttat hemifrån och har min egen lägenhet att leka med så har vi inte det problemet längre. Mitt nya problem är väl att min hobby kostar ganska mycket pengar, så jag försöker verkligen att ta vara på allt jag redan köpt. Det finns alltid knep för att återvända gamla inredningsdetaljer, är man bara lite kreativ så kan man göra om det mesta. Jag gillar måla saker, man kan måla på mycket mer än man tror. Jag har varit inne i en period där jag tyckt väldig mycket om vitt så många gamla möbler och prylar har målats i äggvita färger. Sen har jag förstås en hel del färgglada detaljer också som väger upp, allt för mycket vitt kan bli så tråkigt.

Jag är lite av en festtjej även om jag lugnat ner mig lite på senare år. Jag älskar att vara ute och dricka drinkar och dansa med mina tjejkompisar. Men festlivet tänkte jag inte prata allt för mycket om på denna blogg, de bilderna behåller jag nog på Instagram. Mina vänner är i alla fall mitt liv, så stolt över dem.

Hoppas du hittar något intressant att läsa på min blogg och att du tittar in igen någon gång framöver.

Kram Nicki