Kandelaber modell större

Har spanat in värsta mäktiga golvljusstakarna på Chilli. Kommer köpa minst två till vardagsrummet! Känns så mäktigt att ha dem på golvet där, de lyfter ju liksom hela rummet. Slottskänsla verkligen, nej men seriöst fett mäktigt:) Passar egentligen inte med inredningen i övrigt men jag gillar när det blir lite over the top. Så rockigt att bara ta i lite för mycket. Jag jobbar mycket med kontraster i min inredning. Om allt är exakt samma stil och har samma tilltal så sticker ju liksom ingenting ut. Jag vill att gäster hos mig i efterhand ska kunna minnas detaljer de sett snarare än att bara säga att ja det var ju ”vitt och fräscht” typ.

ljusstake

Ljusstaken hos Chilli.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *