Kändis

Såg just en av mina absoluta kändisfavoriter nu från tågfönstret… Tror att han gick på tåget jag sitter på, OMG. Ska jag våga gå fram och hälsa…?

Han är ju så härlig och lite som en stor vänlig björn man bara vill gå fram och krama. Kollar på hans program ibland, tycker att han verkar riktigt skön. Tänk liksom att hänga med den här snubben i något medelhavsland, dricka lite vin och laga lite god mat. Kanske med lite andra sköna personligheter också då, men som i programmet ni vet. Tänk vilka kvällar de har, superextroverta sociala och intressanta typer. Några är skådespelare som har rest världen runt, hängt med andra kändisar och stjärnor. Sen har vi ju musikerna, någon kan ta fram gitarren, sjunga några låtar medan man sitter där i värmen och är helt relaxad, och hög på vinet och cigarröken. För att inte tala om vilka berättelser man kan få höra från någon som har turnerat. Tänk vilka fester de har varit på genom åren, så mycket historier och galna upplevelser de måste ha att dela med sig av.

Älskar hela det konceptet av att samla en bunt med intressanta människor i en avslappnad miljö. Precis som i Parneviks typ, gillar det programmet så mycket också. Exakt samma grej fast gästerna slängs in i den perfekta familjens hem. Så familjärt där, blir del av värsta sköna familjen i Kalifornien. Lever drömlivet i några dagar och får umgås med de trevligaste och ärligaste människorna. Klart att man känner sig bekväm och kan öppna sig.

Tog en liten bild btw… Måste ju få skryta lite.

kändis

Gillar stilen så mycket, helt rätt just därför att han tar på sig det han trivs i. Känns inte tillgjort någonstans utan bara helt naturligt. Många lite äldre försöker ju för hårt för att verka hippa, det kan vara bland det värsta jag vet, ger ju helt motsatt effekt. Det bästa är helt enkelt att på detta sätt sticka ut lite grann samtidigt som man ser helt bekväm avslappnad ut. Semester-hela-året-looken ungefär.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *