Ögonfranstatuering?

Alltså sjukast grejen, jag funderar faktiskt på att skaffa en ögonfranstatuering. Läste nu senast om det i Veckorevyn. Hade du frågat mig för något år sedan så hade jag sagt aldrig i livet. Jag är helt livrädd för nålar, jag kan inte gå till doktorn utan att börja gråta om jag ska ta en spruta eller ens ett stick till ett vanligt blodprov. Tänk då att bli tatuerad i ansiktet, eww, ryser bara jag tänker på det. Men efter att ha läst lite om hela grejen så är det faktiskt något jag nu funderar på att skaffa. Jag menar, hur mycket tid lägger många av oss inte på att sminka oss lite varje morgon. Även om jag bara ska till affären eller plugget så vill jag i alla fall bättra på ögonbryn och ögonfransar lite grann. Eftersom jag har så pass ljusa hårstrån så gör det väldigt stor skillnad för min look att förstärka dessa. De få gånger jag går ut utan maskara så får jag ofta reaktioner eftersom folk knappt känner igen mig. Det finns många exempel på då jag fått frågan om jag är sjuk när jag bara har haft bråttom på morgonen och inte hunnit sminka mig.

Du kanske tidigare har hört talas om ögonbrynstatuering. Det är ju precis som det låter, genom att låta en tatueringsnål föra in lite färgpigment i ögonbrynen gör att de blir mer markerade och framträdande och gör att man inte behöver sminka sig på samma sätt. Det låter nästan sjukt att man skulle kunna använda samma teknik för att förstärka sina ögonfransar, men så är det faktiskt. Ja jag menar man kan ju inte tatuera in flera hårstrån i fransarna, men vad man kan göra är att tatuera in lite pigment längs roten till fransarna. De blir på de sättet mer markerade och dina ögonfransar ser mer fylliga ut.

Men ja jag har inte helt bestämt mig än, det känns fortfarande väldigt läskigt att utsätta sig för något sådant och det kostar ju så klart mycket pengar. Jag hade faktiskt inte ens övervägt det om det inte var så att en nära vän gjort just detta med fantastiskt resultat. Jag är så avundsjuk på henne, hon behöver faktiskt inte sminka sig alls till vardags längre, hon kan ändå gå ut och skina med sina markerade ögonfransar.

Hur tycker ni jag ska göra, skriv gärna en kommentar och guida mig till rätt beslut!


Publicerat

i

av

Etiketter: