Arganolja

Har hittat en riktigt mirakelprodukt för både mitt hår och min hud. Jag har testat arganolja som ersättning för andra produkter som till exempel balsam, hudkräm och tvål. Ja det verkar som man kan ersätta det mesta med olja faktiskt. Arganoljan är så mild och skonsam och istället för att torka ut huden som till exempel två gör, så tillför den massor med fukt vilket gör huden len och mer elastisk och smidig.

Det var när jag läste på om lite tips för att få starkare och längre hår som jag snubblade över det här med arganolja. Tror att jag först läste om den på någon blogg, blev nyfiken på att veta mer eftersom det stod så mycket positivt i kommentarerna. Massa människor som hade provat och var riktigt nöjda med resultaten. Jag letade ju främst efter att få tips på behandlingar för att få friskare hår. Jag har väl helt ok hår, medeltjockt och axellångt. Har dock alltid haft problem med att få det att växa längre än så, det liksom stannar där. På grund av kluvna hårtoppar mm så måste man ju klippa håret lite då och då.

När jag läste vidare om arganolja och dess användningsområden så var det många som tipsade om att de använt oljan för att behandla olika hudproblem som till exempel finnar och akne, eksem, utslag ja till och med sår. Det är tydligen fullt av viktiga vitaminer i oljan, blandad med antioxidanter och välgörande fettsyror. Allt detta innehåll kombinerat gör att oljan blir bakteriedödande och antiinflammatorisk vilket hjälper till att hålla skadliga element borta från huden samtidigt som det underlättar det naturliga läkandet.

Fungerar då arganolja? Jag är mycket nöjd med mina resultat, har använt oljan i inpackningsbehandling i håret. Håret känns friskare nu och har faktiskt växt en hel del på två månader nu. Jag har även blivit helt från från mjäll och klåda i hårbotten. Jag kan tipsa alla som vill ha friskare hår att testa. Den är ganska lätt att få tag på, kolla på ditt närmaste apotek!

olja


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *